Driesen Support BV

To support Crew Coordinations

Martens en Van Oord Groep B.V.Martens en Van OordNL Oosterhout

Address: Damweg 50
Mission: Martens en Van Oord werkt vaak aan complexe projecten die telkens een andere oplossing vereisen. Elk project heeft vaak zijn specifieke aandachtspunten. Wij zoeken daarom altijd naar een oplossing op maat voor elk project. Een goede samenwerking tussen het Projectbureau, de afdeling Materieel Engineering en de Technische Dienst heeft in het verleden al vaak voor innovatieve oplossingen gezorgd. Door verschillende disciplines zoals civiele techniek, milieukunde en werktuigbouwkunde met elkaar te combineren bedenken we een oplossing voor ieder probleem. In de loop der jaren hebben we op deze manier een flinke bibliotheek aan mogelijke oplossingen voor problemen bedacht. Vaak worden componenten van verschillende bestaande technieken samengevoegd om zo een nieuwe oplossing te vormen.

Martens en Van Oord werkt vaak aan complexe projecten die telkens een andere oplossing vereisen. Elk project heeft vaak zijn specifieke aandachtspunten. Wij zoeken daarom altijd naar een oplossing op maat voor elk project.

Een goede samenwerking tussen het Projectbureau, de afdeling Materieel Engineering en de Technische Dienst  heeft in het verleden al vaak voor innovatieve oplossingen gezorgd. Door verschillende disciplines zoals civiele techniek, milieukunde en werktuigbouwkunde met elkaar te combineren bedenken we een oplossing voor ieder probleem.  In de loop der jaren hebben we op deze manier een flinke bibliotheek aan mogelijke oplossingen voor problemen bedacht. Vaak worden componenten van verschillende bestaande technieken samengevoegd om zo een nieuwe oplossing te vormen.

Jobs available from - Martens en Van Oord Groep B.V.

No job found