Mijn naam is Bas Driesen en ik ben de eigenaar van Driesen Support BV

cropped-Bas-260-150x150.png

Ik ondersteun bedrijven als dat van u bij het werven, selecteren en beheren van de flexibele laag. Daarbij maak ik gebruik van creatieve oplossingen die het mogelijk maken in alle gevallen maatwerk te leveren.

Vroeger stond hier mijn curriculum vitae maar die zijn zo saai.

Laat mij u daarom vertellen hoe ik de recruiter ben geworden die ik vandaag de dag ben.

Sinds 2013 ben ik fulltime recruiter voor bedrijven in de offshore industrie, luchtvaart industrie, maritieme industrie en ICT en engineering.

Sinds juni 2016 ben ik werkzaam als recruitment consultant bij een maritieme detacheerder, CSC-Crewing BV in Capelle aan de IJssel. CSC had al een kantoor in Vlissingen en wilde in de Rotterdamse omgeving ook een kantoor opzetten. Voor CSC zoek ik nieuw personeel voor haar nieuwe klanten, zoals Fugro, Snijder, Sarens NV, Seacontractors, Acta Marine, Van Oord, DEME, Jan de Nul, Wagenborg, e.v.a.

Van april 2015 tot April 2016 werkte ik voor Martens en van Oord. Eerst als Crew Coördinator Offshore en later als Corporate Recruiter.  Als Corporate Recruiter was ik verantwoordelijk voor het aantrekken van personeel voor de complete Martens en Van Oord Groep.

Als Crew Coördinator Offshore was ik verantwoordelijk voor het werven en selecteren en aan het werk zetten van een grote groep gespecialiseerd personeel voor een project nabij de Kaspische zee. De mensen voor dit project moesten op korte termijn gevonden worden en geschikt gemaakt worden voor het uitvoeren van het project. Hierbij verzorgde is dus niet alleen de werving en selectie maar ook trainingen, visa, travel management, huisvesting en papierwerk.

Daarnaast ben ondersteun ik maatschappelijke start-ups zoals het project “Fact Checkers”. Dit project is een platform dat als doel heeft het samenstellen van een 360 graden beeld over onderwerpen die maatschappelijk van belang zijn. Het platform bestaat uit twee delen: een kenniscentrum en een journalistieke zender. Ik hou mij bezig met het werven van een enthousiaste groep vrijwilligers die in staat zijn de regionale platformen en het landelijke platform te bemannen.

In 2014 ben ik actief geweest als recruiter ICT. Een bedrijf in de ICT sector. Ik was hier verantwoordelijk voor het complete recruitment proces.

Van 2012 tot 2013 heb ik gewerkt als recruiter en beleidsondersteuning voor diverse lokale politieke partijen in Nederland. Bij deze organisaties heb ik medewerkers geleverd en geholpen met beleid. Tegelijkertijd ook de recruitment gereedschappen geautomatiseerd en gemoderniseerd.

Tussen 2007 en 2012 ben ik actief geweest als Aviation Recruiter bij meerdere bedrijven (KLM, Fokker, ESA, eva). Het ging hierbij om recruitment voor hoger opgeleid technisch personeel voor de volgende gebieden: luchtvaart, ruimtevaart en maritiem.

Naast mijn werk ben ik gedurende 4 jaar actief geweest als voorzitter van een lokale liberale partij in Gouda.

Ik hou van dynamische werkomgeving, waar je ’s morgens niet kunt vermoeden wat de middag zal gaan brengen.  Ook kijk ik graag uit naar uitdagende langdurige projecten in den vreemde.

 

U kunt mij bereiken via de volgende media:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *